13 червня 2017 / Гастрономический проект «13 Chefs». Шеф-повар Александр Убирайлов / AltBier, шоу-ресторан / Харків

Ви тут: 78.com.uaФоторепортажі13 червня 2017: Гастрономический проект «13 Chefs». Шеф-повар Александр Убирайлов
1 з 89 2 з 89 3 з 89 4 з 89 5 з 89 6 з 89 7 з 89 8 з 89 9 з 89 10 з 89 11 з 89 12 з 89 13 з 89 14 з 89 15 з 89 16 з 89 17 з 89 18 з 89 19 з 89 20 з 89 21 з 89 22 з 89 23 з 89 24 з 89 25 з 89 26 з 89 27 з 89 28 з 89 29 з 89 30 з 89 31 з 89 32 з 89 33 з 89 34 з 89 35 з 89 36 з 89 37 з 89 38 з 89 39 з 89 40 з 89 41 з 89 42 з 89 43 з 89 44 з 89 45 з 89 46 з 89 47 з 89 48 з 89 49 з 89 50 з 89 51 з 89 52 з 89 53 з 89 54 з 89 55 з 89 56 з 89 57 з 89 58 з 89 59 з 89 60 з 89 61 з 89 62 з 89 63 з 89 64 з 89 65 з 89 66 з 89 67 з 89 68 з 89 69 з 89 70 з 89 71 з 89 72 з 89 73 з 89 74 з 89 75 з 89 76 з 89 77 з 89 78 з 89 79 з 89 80 з 89 81 з 89 82 з 89 83 з 89 84 з 89 85 з 89 86 з 89 87 з 89 88 з 89 89 з 89

В Харькове продолжается гастрономический проект «13 Chefs», курирует основатель Ukranion Assotiation of Chefs - Алексей Латкин.

Суть проекта состоит в следующем:
Шефы и рестораны по очереди принимают у себя на званом ужине своих коллег и специализированных гостей. Участники проекта соревнуются за звание «Самый Гастрономический вечер» и пытаются удивить своих опытных коллег. В течении года шеф-повара могут обмениваться опытом, а встречающий «гастрономический ужин» шеф проходит так называемый «экзамен».
Во время ужина подает сет-меню: от аперитива до дижестива, при этом не только должен сделать свои блюда вкусными, но и обосновать их актуальность.
Подробнее вы можете прочитеть здесь: «Гастрономический проект «13 Chefs»

Вторым встречающим гостей был шоу-ресторан «Altbier» и его шеф-повар Александр Убирайлов.
Меню вечера было представлено:
- Суфле из молодого сыра с ферментированным желтком
- Ботвинья с раковыми шейками
- Говяжьи щеки с пивным желе и жемчужным луком
- Калкан черноморский с пате из молодой моркови
- «Black Cherry in beer»

Переглядів: всього 276, з них 1 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Є думка щодо цього фоторепортажу? Не тримайте його в собі, поділіться з усіма!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.