Загальні статті / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиЗагальні статтіЯк народна мелодія стала електронним хітом та збирає кошти на допомогу дітям України.

Як народна мелодія стала електронним хітом та збирає кошти на допомогу дітям України.

1 червня 2022, Загальні статті

Як народна мелодія стала електронним хітом та збирає кошти на допомогу дітям України.

Українська народна мелодія стала електронним хітом та збирає кошти на підтримку дітей на найбільшому музичному порталі Beatport: https://www.beatport.com/release/cherry-garden/3691980.

Український клабмейкер, власник Mantra Production та діджей Сергій Протишевський (Serge Proshe) https://instagram.com/proshe
випустив електронний трек Cherry Garden, який зараз у ТОП-продажів на міжнародному порталі Beatport та збирає кошти на постраждалих від війни дітей. В основі треку — українська народна пісня «Ой у вишневому саду». Багато поколінь українські жінки співали її своїм чоловікам, особливо під час Другої світової війни. Це була пісня миру і любові. Це зігрівало душі захисників нашої землі.
 

Тепер, через багато років Proshe створив нове електронне бачення мелодії разом із витонченим вокалом талановитої фольклористки Юлії Вітранюк. Їхнє послання світові таке: «Нехай ця музика розповість усім про мир і про те, що війна в Україні має бути зупинена».
Трек увійшов до нового альбому «Колискова», над яким Proshe працював близько двох років, збираючи в унікальний сет українські народні колискові пісні.
Приблизно два роки тому у Сергія з’явилася ідея поєднати красу українських колискових із електронною музикою. Він звернувся до мами дружини та партнера Валерії — Галини Гаценко, доцента музичної кафедри Національного університету культури і мистецтв. Так він отримав унікальні аутентичні аудіозаписи, зібрані від Галичини до Полтавщини, із фонотеки Національної Радіокомпанії України. Це і надихнуло на створення альбому.
 

Кілька відомих продюсерів підтримали реліз своїми міксами: The Organism, Jean Vayat, Minörs.
Придбати реліз можна на сайті Beatport. Усі кошти від продажу підуть на підтримку українських дітей, які постраждали від війни в Україні. Це частина благодійного проекту Life Stream — http://lifestream.charity — організованого Mantra Production та українцями на Балі. Організатори вже зробили фандрейзинг музичний стрім на Балі та івент у найкращому клубі острову — Savaya. Прем’єра треку відбулася там і одразу завойувала серця міжнародної спільноти.

Кліп Cherry Garden із краєвидами України та Балі можно подивіться тут — https://youtu.be/85Gxhcn7Y2U

Асоціація Гуманітарних Центрів збирає допомогу для волонтерських центрів України!
Волонтери підтримують Вас — Підтримайте та допоможіть і ви волонтерам!

Реквізити для допомоги:

Приват Банк 5457 0822 2834 5984 Георгій Капніст

PAYPAL
etalon.invest.ukraine@gmail.com

Р/р:
Найменування отримувача: БО МБФ Асоціація Гуманітарних Центрів
Код отримувача: 44693302
Банк: АТ КБ «ПРИВАТБАНК»
Рахунок отримувача у форматі відповідно до стандарту IBAN в ГРН: UA903052990000026004033609433

Сайт асоціації:
https://ukrainianhumanitarianf.org.ua

Переглядів: всього 298, з них 5 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.