Общие статьи / Харьков

Вы здесь: 78.com.uaСтатьи / АнонсыОбщие статьиЯк народна мелодія стала електронним хітом та збирає кошти на допомогу дітям України.

Як народна мелодія стала електронним хітом та збирає кошти на допомогу дітям України.

1 июня 2022, Общие статьи

Як народна мелодія стала електронним хітом та збирає кошти на допомогу дітям України.

Українська народна мелодія стала електронним хітом та збирає кошти на підтримку дітей на найбільшому музичному порталі Beatport: https://www.beatport.com/release/cherry-garden/3691980.

Український клабмейкер, власник Mantra Production та діджей Сергій Протишевський (Serge Proshe) https://instagram.com/proshe
випустив електронний трек Cherry Garden, який зараз у ТОП-продажів на міжнародному порталі Beatport та збирає кошти на постраждалих від війни дітей. В основі треку — українська народна пісня «Ой у вишневому саду». Багато поколінь українські жінки співали її своїм чоловікам, особливо під час Другої світової війни. Це була пісня миру і любові. Це зігрівало душі захисників нашої землі.
 

Тепер, через багато років Proshe створив нове електронне бачення мелодії разом із витонченим вокалом талановитої фольклористки Юлії Вітранюк. Їхнє послання світові таке: «Нехай ця музика розповість усім про мир і про те, що війна в Україні має бути зупинена».
Трек увійшов до нового альбому «Колискова», над яким Proshe працював близько двох років, збираючи в унікальний сет українські народні колискові пісні.
Приблизно два роки тому у Сергія з’явилася ідея поєднати красу українських колискових із електронною музикою. Він звернувся до мами дружини та партнера Валерії — Галини Гаценко, доцента музичної кафедри Національного університету культури і мистецтв. Так він отримав унікальні аутентичні аудіозаписи, зібрані від Галичини до Полтавщини, із фонотеки Національної Радіокомпанії України. Це і надихнуло на створення альбому.
 

Кілька відомих продюсерів підтримали реліз своїми міксами: The Organism, Jean Vayat, Minörs.
Придбати реліз можна на сайті Beatport. Усі кошти від продажу підуть на підтримку українських дітей, які постраждали від війни в Україні. Це частина благодійного проекту Life Stream — http://lifestream.charity — організованого Mantra Production та українцями на Балі. Організатори вже зробили фандрейзинг музичний стрім на Балі та івент у найкращому клубі острову — Savaya. Прем’єра треку відбулася там і одразу завойувала серця міжнародної спільноти.

Кліп Cherry Garden із краєвидами України та Балі можно подивіться тут — https://youtu.be/85Gxhcn7Y2U

Асоціація Гуманітарних Центрів збирає допомогу для волонтерських центрів України!
Волонтери підтримують Вас — Підтримайте та допоможіть і ви волонтерам!

Реквізити для допомоги:

Приват Банк 5457 0822 2834 5984 Георгій Капніст

PAYPAL
etalon.invest.ukraine@gmail.com

Р/р:
Найменування отримувача: БО МБФ Асоціація Гуманітарних Центрів
Код отримувача: 44693302
Банк: АТ КБ «ПРИВАТБАНК»
Рахунок отримувача у форматі відповідно до стандарту IBAN в ГРН: UA903052990000026004033609433

Сайт асоціації:
https://ukrainianhumanitarianf.org.ua

Просмотров: всего 293, из них 3 сегодня

Комментарии (0) добавить →

Добавить комментарий

Хотите что-нибудь добавить? Легко!
Вы не зарегистрированы и/или не авторизованы на сайте.
Ваше сообщение появится на сайте только после проверки модератором.
Зарегистрируйтесь – это очень просто!
e-mail или ICQ или телефон или ... (на сайте не показывается!)


Дорогие друзья!
Обращаем ваше внимание, что в комментариях запрещено:

  • употреблять нецензурные выражения и слова. Допускается воспроизведение ругательств без личностной направленности, при условии замены не менее одной буквы слова значками *&# и прочими
  • размещать тексты, противоречащие законодательству Украины или призывающие к его нарушению
  • злоупотреблять клавишей Caps Lock, т.е. писать комментарии заглавными буквами. Такие высказывания будут удаляться
  • оскорблять других участников обсуждения, авторов текстов на сайте, да и вообще оскорблять
  • размещать тексты, содержащие пропаганду или агитацию, возбуждающие социальную, расовую, национальную, половую или религиозную ненависть и вражду
  • размещение рекламных сообщений (кроме раздела «Доска объявлений»), а также рекламных фраз в подписях или именах пользователей
  • обсуждать действия администрации (представителей) сайта.

Каждый комментатор несет полную ответственность за размещенную им информацию. За двукратное нарушение правил комментирования пользователь может быть «забанен», то есть лишен возможности оставлять комментарии на сайте. Причем навсегда.

Администрация сайта не несет ответственности за содержание сообщений, за исключением сообщений, размещаемых представителями сайта.