Colonne de l'éditeur / Kharkiv

Vous êtes ici: 78.com.uaArticlesColonne de l'éditeurУкраїнська ресторанна асоціація склала лист з пропозиціями до Головного санітарного лікаря Ляшка

Українська ресторанна асоціація склала лист з пропозиціями до Головного санітарного лікаря Ляшка

29 Juillet 2020, Colonne de l'éditeur

Українська ресторанна асоціація склала лист з пропозиціями до Головного санітарного лікаря Ляшка

Источник

 

Президент Української ресторанної асоціації Сергій Трахачов разом з Головою юридичного комітету УРА  склали лист з пропозиціями до Головного санітарного лікаря Віктора Ляшка.
 

В зверненні йдеться про внесення змін до Постанови МОЗ #32 від02.06.2020, в якій затверджені тимчасові рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при роботі закладів громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), а саме ми просимо:

«1. У зв’язку, значними складнощами в придбанні, великими витратами на закупівлю, також зважаючи на скарги великої кількості працівників на стан шкіри після застосування одноразових рукавичок та екранів або окулярів, просимо внести зміни до пункту 7 Постанови №32 МОЗ, та викласти її в наступній редакції:

«Працівники закладів громадського харчування, в тому числі ті, які видають замовлення та здійснюють розрахунок, повинні бути одягнені в медичну маску або респіратор (ЗІЗ).
Після кожного зняття ЗІЗ та одяганням чистої маски/респіратора працівник повинен ретельно помити руки з милом або обробити їх антисептичним засобом.
Адміністрація закладу громадського харчування повинна провести навчання серед працівників щодо правил використання ЗІЗ, їх утилізації та забезпечити контроль за дотриманням зазначених правил.»
 

2. У зв’язку зі змінами внесеними Постановами Кабінету міністрів України, Постановою №38

МОЗ просимо змінити норму Постанови №32 від 02.06.2020р. а саме: «забороняється проведення свят, банкетів, майстер-класів, публічних подій тощо, у яких беруть участь більше ніж 10 осіб;», та викласти її в наступній редакції:

« у закладах громадського харчування дозволяється проведення свят, банкетів, майстер-класів, публічних подій тощо(далі –захід  та/або заходи), за умови що дотримується відстань між сусідніми столами не менше 1,5 метри та розміщення не більше чотирьох клієнтів за одним столом (без урахування дітей віком до 14 років), а також за умови, що дозволяється одночасне перебування відвідувачів заходу з розрахунку не більше однієї особи на 5 квадратних метрів загальної площі приміщення закладу громадського харчування.»

Сьогодні на зустрічі в МОЗ Максим Шульженко (член наглядової ради УРА) передасть це звернення беспосередньо Віктору Ляшку.

Nombre total de visites: 259, dont 1 aujourd'hui

Commentaires (0) ajouter →

Ajouter un commentaire

Quelque chose à ajouter ? Facile !
Vous n'êtes pas inscrit et/ou pas autorisé sur le site.
Votre message n'apparaîtra sur qu'après avoir été modéré.
S'inscrire – c'est très simple !
e-mail ou ICQ ou téléphone ou ... (non affiché sur le site !)


Chers amis !
Veuillez noter que dans les commentaires interdit :

  • utiliser des expressions et des mots obscènes. Il est permis de reproduire des jurons sans orientation, à condition qu'au moins une lettre du mot soit remplacée par *&# et autre
  • publier des textes qui contredisent la législation ukrainienne ou appellent à sa violation
  • abuser de la touche de verrouillage des majuscules, c'est-à-dire écrire les commentaires en majuscules. De telles déclarations seront se retirer
  • insulter les autres participants à la discussion, auteurs de textes sur le site, et de manière générale insulter
  • pour placer des textes contenant de la propagande ou de l'agitation à caractère social, racial, national, la haine et l'inimitié sexuelles ou religieuses
  • placement de messages publicitaires (à l'exception de la section "Bulletin Board"), ainsi que des phrases publicitaires dans signatures ou noms d'utilisateur
  • pour discuter des actions de l'administration (représentants) du site.

Chaque commentateur est seul responsable des informations qu'il publie. Pour avoir enfreint les règles commentant, l'utilisateur peut être "banni", c'est-à-dire privé de la possibilité de laisser des commentaires sur le site. Et pour toujours.

L'administration du site n'est pas responsable du contenu des messages, à l'exception des messages postés représentants du site.