Анонси / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиАнонсиТартак @ Bolero, 19 Февраля

Тартак @ Bolero, 19 Февраля

9 лютого 2011, Анонси , клуб Bolero

Тартак @ Bolero, 19 Февраля

Точкою відліку історії гурту Тартак є 1996-ий рік. Саме тоді новостворений проект бере участь у відбірковому турі фестивалю «Червона Рута», на якому, власне, і перемагає. Після презентації на фестивалі пісень «О-ля-ля», «Подаруй Мені Кохання» та «Божевільні Танці» Тартак стає лауреатом першої премії в жанрі танцювальної музики. Наприкінці 1997-го року до Олександра Положинському і Василю Зінкевичу-молодшому, які на той момент і складали групу, а точніше - просто дует, долучилися два Андрія: Андрій Благун - клавішник - та гітарист Андрій «Муха» Самойло. У цьому складі на початку 1998-го року Тартак проїхав по всій Україні, як переможець фестивалю «Червона Рута-97».

Наприкінці 1999-го до складу групи приходить ді-джей Валентин Матіюк і вже з початку 2000-го року Тартак засів за запис свого дебютного альбому. Наприкінці 2001-го року світ побачив дебютний альбом Тартака «Демо_Графічний_ Вибух». До альбому увійшли як зовсім нові пісні, так і вже досить старі, але в новому звучанні, з якими Тартак переміг на «Червоній Руті». Дебют був вдалим. У жовтні ж 2001-го року розпочав свою роботу офіційний сайт Тартака http://tartak.com.ua.

Після виходу в світ «Системи Нервів» у складі Тартака сталися важливі зміни. До групи прийшли барабанщик Едуард Косорапов і басист Дмитро Чуєв, які до Тартака грали у черкаському гурті Даст Мікс. З середини 2002-го року Тартак займається записом свого другого альбому. В «Систему Нервів» увійшло 17 пісень, до яких, окрім Тартака, доклали своїх зусиль Катя Chilly, гурти ТНМК, De Shifer, Фактично Самі, Мотор’ролла, дует Світязь та інші не менш талановиті люди. Загальна пісня Тартака з Ролліксом «МікрOFF / ONна перевірка», пісня «Понад Хмарами», яку Тартак записав разом із Катею Chilly, та пісня «Ні, Я Не Ту Кохав», записана разом із дуетом Світязь, відзначилися кліпами.

Всю першу половину 2004-го року Тартак провів у студії, і, як результат, в червні виходить новий, третій за ліком, альбом Тартака «Музичний Лист Щастя». Альбом містить 15 оголошених композицій, серед яких такі відомі, в тому числі й завдяки створеним кліпів, пісні як «Весело!», «Нашеліто», «Хулігани», «Я Не Хочу» та «Стільникове Кохання».

«Я Не Хочу», вперше наживо представлена в Києві 24-го серпня на Майдані Незалежності, стала відображенням думок та почуттів мільйонів українців - тих, що за кілька місяців стали учасниками і творцями Помаранчевої Революції.

Восени 2005-го року Тартак з головою пірнув в акцію «Не Будь Байдужим!». Головна ідея акції - переконувати українців до громадянської активності, захищати свої праваі, врешті-решт, зробити свою країну Україною. Акція громадська, некоммерційна і неполітична. З цією акцією Тартак проїхав більше десяти невеликих міст України, в яких раніше ніколи не виступав, і взагалі де рідко хто буває з концертами.

На початку зими, а саме - 1-го грудня Тартак презентував альбом реміксів «Перший Комерційний». Пісні, що увійшли до цієї добірці, всім давно знайомі з попередніх альбомів, але здаються новими, бо над ними «пошаманило» чимало талановитих людей - переважно зі світу української електронної музики.

Наприкінці того ж 2005-го року світ побачив новий, четвертий, альбом гурту Тартак «Гуляйгород».

Наприкінці червня 2006-го Тартак зробив ще один сюрприз для своїх фанів - випустив компакт-диск зі своєю музичною історією. Всі чотири альбоми і один альбом реміксів увійшли на один диск у форматі MP3.

В останній день 2009 року Тартак представляє свій п’ятий альбом «Опір Матеріалів».

 

Стоимость входа:
Для ужчин - 100грн.
Для девушек - 50 грн.

 

Клуб "Болеро"
Справки по тел.714-07-38

Переглядів: всього 274, з них 1 сьогодні

Коментарі (7) додати →

Оцінка коментаря: 0
15 лютого 2011
Тартак @ Bolero, 19 Февраля - комментарий
Такой себе мальчишник, только без девочек! Ю-хху!!!!

Людина-без-імені (незареєстрований) avatar

Оцінка коментаря: 0
15 лютого 2011
Тартак @ Bolero, 19 Февраля - комментарий
если ещё и всех состоятельных и трущихся девочеГ не будет) )) это прям праздник жизни!) )) )) надо идти!! еееееааааа) )) болеро на вечер станет зоной свободной от провинциального глэмуруса и понтов) ))

Людина-без-імені (незареєстрований) avatar

Оцінка коментаря: 0
13 лютого 2011
Тартак @ Bolero, 19 Февраля - комментарий
гы-гы. .. смешно) )) а ничо что все самые состоятельные и трущиеся девочки в этот день будут в другом заведении?-) )

Сережа (незареєстрований) avatar

Оцінка коментаря: 0
11 лютого 2011
Тартак @ Bolero, 19 Февраля - комментарий
По просьбе Харьковчан :) ))

Людина-без-імені (незареєстрований) avatar

Оцінка коментаря: 0
10 лютого 2011
Тартак @ Bolero, 19 Февраля - комментарий
Даёшь Лободу, ещё раз !!!

Фанат (незареєстрований) avatar

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.