Загальні статті / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиЗагальні статтіСучасні технології в ресторанах: онлайн-меню

Сучасні технології в ресторанах: онлайн-меню

12 вересня 2023, Загальні статті

Сучасні технології в ресторанах: онлайн-меню

Для чого закладам QR-меню

Сучасний ресторан не може обійтись без QR-меню. Це зручний інструмент, який полегшить комунікацію з гостями та допоможе поліпшити клієнтський сервіс. Онлайн-меню дозволить осучаснити ваш заклад, зробити його більш привабливим для нових гостей та складе позитивне враження у вже постійних клієнтів.

Щоб зробити замовлення, гостю буде достатньо лише відсканувати QR-код на столику та обрати позиції для замовлення. Не чекаючи офіціанта клієнт може сплатити замовлення та залишити відгук про страву, якщо це дозволяє сервіс.

Які функції виконує онлайн меню в кафе

Безконтактне меню допоможе швидко зробити замовлення, не чекаючи на офіціанта. На сайті ви зможете розмістити інформацію про всі акції та спеціальні пропозиції у вашому ресторані, щоб гість міг з ними ознайомитись.

Крім цього такий формат меню буде зручним, якщо меню вашого закладу часто змінюється або ви додаєте в меню сезонні пропозиції. Формат онлайн-меню дозволить вчасно та швидко вносити зміни не витрачаючи кожен раз кошти на друк звичайного меню. Додавайте детальний опис до страв та яскраві фото, щоб привернути увагу та вберегти гостей від можливих алергенів у складниках.

Переваги онлайн меню від Poster

QR-код для ресторана від компанії Poster — чудове рішення для вашого бізнесу. Серед переваг онлайн-меню:

    1. Зручність для клієнтів. Гості у закладі зможуть робити замовлення з будь-якого мобільного пристрою. Крім того, відвідувачам вдасться одразу оплатити замовлення, не чекаючи на офіціанта.
    2. Оновлення в режимі реального часу. Вносити зміни у меню на сайті швидко та зручно. Вам не доведеться наново друкувати меню, достатньо витратити 5 хвилин, щоб оновити його з телефону або комп‘ютеру.
    3. Збір аналітики та даних. Гості можуть залишати відгуки про страви та обслуговування, що допоможе власникам закладу краще розуміти настрої гостей та поліпшувати сервіс. Також програма збирає статистику всіх замовлень. Ви можете переглядати історію замовлень, кількість відвідувачів вашого сайту, бачити популярні позиції для замовлення та інше.
    4. Безплатні наліпки. Вам не знадобиться витрачати час на пошук типографії та кошти для замовлення наліпок у заклад. Оберіть власний дизайн для наліпок та компанія надішле вам їх безплатно.

Всі ці пункти допоможуть просувати та популяризувати ваш заклад серед відвідувачів. А збір аналітичних даних дозволить оптимізувати процеси в закладі та за допомогою гарного маркетингу завоювати свою цільову аудиторію серед клієнтів.

Як підключити Poster QR

Створити власне QR-меню вийде лише в декілька кліків. Для початку зареєструйте свій акаунт в програмі та внесіть позиції в меню. Після цього:

    • Під‘єднайте інтеграцію та оберіть тариф «QR-меню».
    • Розташуйте категорії меню у потрібному порядку, додайте фото та опис для страв, що в них входять.
    • Налаштуйте дизайн вашого сайту, додайте сторінки та інформацію на них за потреби.
    • Оберіть дизайн QR-кодів та вкажіть потрібну кількість. Компанія надішле вам наліпки безплатно.

QR-меню це в першу чергу зручний та сучасний інструмент для ваших гостей, який допомагає пришвидшити обслуговування в закладі та поліпшити враження відвідувачів.

Переглядів: всього 836, з них 2 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.