Articles communs / Kharkiv

Vous êtes ici: 78.com.uaArticlesArticles communsСучасні технології в ресторанах: онлайн-меню

Сучасні технології в ресторанах: онлайн-меню

12 Septembre 2023, Articles communs

Сучасні технології в ресторанах: онлайн-меню

Для чого закладам QR-меню

Сучасний ресторан не може обійтись без QR-меню. Це зручний інструмент, який полегшить комунікацію з гостями та допоможе поліпшити клієнтський сервіс. Онлайн-меню дозволить осучаснити ваш заклад, зробити його більш привабливим для нових гостей та складе позитивне враження у вже постійних клієнтів.

Щоб зробити замовлення, гостю буде достатньо лише відсканувати QR-код на столику та обрати позиції для замовлення. Не чекаючи офіціанта клієнт може сплатити замовлення та залишити відгук про страву, якщо це дозволяє сервіс.

Які функції виконує онлайн меню в кафе

Безконтактне меню допоможе швидко зробити замовлення, не чекаючи на офіціанта. На сайті ви зможете розмістити інформацію про всі акції та спеціальні пропозиції у вашому ресторані, щоб гість міг з ними ознайомитись.

Крім цього такий формат меню буде зручним, якщо меню вашого закладу часто змінюється або ви додаєте в меню сезонні пропозиції. Формат онлайн-меню дозволить вчасно та швидко вносити зміни не витрачаючи кожен раз кошти на друк звичайного меню. Додавайте детальний опис до страв та яскраві фото, щоб привернути увагу та вберегти гостей від можливих алергенів у складниках.

Переваги онлайн меню від Poster

QR-код для ресторана від компанії Poster — чудове рішення для вашого бізнесу. Серед переваг онлайн-меню:

    1. Зручність для клієнтів. Гості у закладі зможуть робити замовлення з будь-якого мобільного пристрою. Крім того, відвідувачам вдасться одразу оплатити замовлення, не чекаючи на офіціанта.
    2. Оновлення в режимі реального часу. Вносити зміни у меню на сайті швидко та зручно. Вам не доведеться наново друкувати меню, достатньо витратити 5 хвилин, щоб оновити його з телефону або комп‘ютеру.
    3. Збір аналітики та даних. Гості можуть залишати відгуки про страви та обслуговування, що допоможе власникам закладу краще розуміти настрої гостей та поліпшувати сервіс. Також програма збирає статистику всіх замовлень. Ви можете переглядати історію замовлень, кількість відвідувачів вашого сайту, бачити популярні позиції для замовлення та інше.
    4. Безплатні наліпки. Вам не знадобиться витрачати час на пошук типографії та кошти для замовлення наліпок у заклад. Оберіть власний дизайн для наліпок та компанія надішле вам їх безплатно.

Всі ці пункти допоможуть просувати та популяризувати ваш заклад серед відвідувачів. А збір аналітичних даних дозволить оптимізувати процеси в закладі та за допомогою гарного маркетингу завоювати свою цільову аудиторію серед клієнтів.

Як підключити Poster QR

Створити власне QR-меню вийде лише в декілька кліків. Для початку зареєструйте свій акаунт в програмі та внесіть позиції в меню. Після цього:

    • Під‘єднайте інтеграцію та оберіть тариф «QR-меню».
    • Розташуйте категорії меню у потрібному порядку, додайте фото та опис для страв, що в них входять.
    • Налаштуйте дизайн вашого сайту, додайте сторінки та інформацію на них за потреби.
    • Оберіть дизайн QR-кодів та вкажіть потрібну кількість. Компанія надішле вам наліпки безплатно.

QR-меню це в першу чергу зручний та сучасний інструмент для ваших гостей, який допомагає пришвидшити обслуговування в закладі та поліпшити враження відвідувачів.

Nombre total de visites: 883, dont 2 aujourd'hui

Commentaires (0) ajouter →

Ajouter un commentaire

Quelque chose à ajouter ? Facile !
Vous n'êtes pas inscrit et/ou pas autorisé sur le site.
Votre message n'apparaîtra sur qu'après avoir été modéré.
S'inscrire – c'est très simple !
e-mail ou ICQ ou téléphone ou ... (non affiché sur le site !)


Chers amis !
Veuillez noter que dans les commentaires interdit :

  • utiliser des expressions et des mots obscènes. Il est permis de reproduire des jurons sans orientation, à condition qu'au moins une lettre du mot soit remplacée par *&# et autre
  • publier des textes qui contredisent la législation ukrainienne ou appellent à sa violation
  • abuser de la touche de verrouillage des majuscules, c'est-à-dire écrire les commentaires en majuscules. De telles déclarations seront se retirer
  • insulter les autres participants à la discussion, auteurs de textes sur le site, et de manière générale insulter
  • pour placer des textes contenant de la propagande ou de l'agitation à caractère social, racial, national, la haine et l'inimitié sexuelles ou religieuses
  • placement de messages publicitaires (à l'exception de la section "Bulletin Board"), ainsi que des phrases publicitaires dans signatures ou noms d'utilisateur
  • pour discuter des actions de l'administration (représentants) du site.

Chaque commentateur est seul responsable des informations qu'il publie. Pour avoir enfreint les règles commentant, l'utilisateur peut être "banni", c'est-à-dire privé de la possibilité de laisser des commentaires sur le site. Et pour toujours.

L'administration du site n'est pas responsable du contenu des messages, à l'exception des messages postés représentants du site.