15 листопада 2014 / Выпускной кулинарной школы / Al Cuisine, кулинарная школа / Харків

Ви тут: 78.com.uaФоторепортажі15 листопада 2014: Выпускной кулинарной школы
1 з 110 2 з 110 3 з 110 4 з 110 5 з 110 6 з 110 7 з 110 8 з 110 9 з 110 10 з 110 11 з 110 12 з 110 13 з 110 14 з 110 15 з 110 16 з 110 17 з 110 18 з 110 19 з 110 20 з 110 21 з 110 22 з 110 23 з 110 24 з 110 25 з 110 26 з 110 27 з 110 28 з 110 29 з 110 30 з 110 31 з 110 32 з 110 33 з 110 34 з 110 35 з 110 36 з 110 37 з 110 38 з 110 39 з 110 40 з 110 41 з 110 42 з 110 43 з 110 44 з 110 45 з 110 46 з 110 47 з 110 48 з 110 49 з 110 50 з 110 51 з 110 52 з 110 53 з 110 54 з 110 55 з 110 56 з 110 57 з 110 58 з 110 59 з 110 60 з 110 61 з 110 62 з 110 63 з 110 64 з 110 65 з 110 66 з 110 67 з 110 68 з 110 69 з 110 70 з 110 71 з 110 72 з 110 73 з 110 74 з 110 75 з 110 76 з 110 77 з 110 78 з 110 79 з 110 80 з 110 81 з 110 82 з 110 83 з 110 84 з 110 85 з 110 86 з 110 87 з 110 88 з 110 89 з 110 90 з 110 91 з 110 92 з 110 93 з 110 94 з 110 95 з 110 96 з 110 97 з 110 98 з 110 99 з 110 100 з 110 101 з 110 102 з 110 103 з 110 104 з 110 105 з 110 106 з 110 107 з 110 108 з 110 109 з 110 110 з 110

15 ноября в кулинарной школе Al.Cuisine проходил выпускной экзамен участников полноценных кулинарных курсов – ноу-хау кулинарной школы.
22 любителя готовить провели 3 месяца на занятиях в кулинарной школе чтобы стать профессионалами! Курс обучения состоял из 24 занятий, каждое из которых имело свою тематику – мясо,рыба, первые блюда, соусы, тесто, азиатская кухня и многое другое. Каждое из занятий имело теоретическую часть, где опытный шеф-повар рассказывал секреты выбора продуктов, их обработки и хранения, а также практическую – каждый из участников самостоятельно готовил несколько блюд. Шеф-повар курса – Константин Лукьяненко имеет большой опыт работы шеф-поваром как в харьковских ресторанах, так и за границей.
Экзамен является обязательной частью и апогеем обучения, три экзаменатора – шеф-повара Алексей Латкин, Константин Лукьяненко и Вадим Костенко со всем пристрастием проверяли теоретические и практические знания всех выпускников школы, и недаром – ведь после окончания курсов всем участника присваивается категория повара третьего разряда с дипломом государственного образца.
После успешной сдачи экзамена выпускники переходят на «ты» с приготовлением вкусной и здоровой пищи, готовы радовать своих родных и близких разнообразными блюдами. А те, кто настроены начать карьеру повара и просто закрепить свои знания отправляются на практику в заведения нашего города, предоставленные на выбор кулинарной школой.
Но и это еще не все возможности, которые открываются перед уже дипломированными специалистами! Те, кто хочет увидеть далекие страны и стать профессиональным поваром международной категории смогут отправиться работать на международных круизных судах.

Переглядів: всього 270, з них 1 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Є думка щодо цього фоторепортажу? Не тримайте його в собі, поділіться з усіма!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.