Краса та спорт / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиКраса та спортХарків’янин Сергій «Professor» Федченко на шляху до світового визнання!

Харків’янин Сергій «Professor» Федченко на шляху до світового визнання!

21 квітня 2009, Краса та спорт , фитнес-клуб Феромон

22 квітня у харківському спорткомплексі «Локомотив» пройде 2-й професійний боксерський турнір компанії братів Кличків «K2 East Promotions», світового бренду Nemiroff та медіагрупи «Інтер». У головному поєдинку вечора Сергій Федченко відстоюватиме титул Інтерконтинентального чемпіона у суперлегкій вазі за версією IBF проти аргентинського боксера Дієго Хесуса Понсе.

Сергій Федченко (22-0-0, 10) розпочав свій шлях до спортивного олімпу в 15 років. Демонстрував високі результати з самого початку кар’єри. На даний момент, Сергій – професійний боксер, що виступає у суперлегкій вазі і володіє титулом Інтерконтинентального чемпіона IBF. Сам Віталій Кличко сказав, що у цього боксера є всі шанси, щоб стати чемпіоном світу:
«Україні потрібні перемоги, свої чемпіони, спортивні здобутки яких стають прикладом для наслідування та дають віру у майбутнє! Сергій Федченко – один з найперспективніших боксерів «K2 East Promotions» , він послідовно і наполегливо досягає все нових і нових успіхів у своїй спортивній кар’єрі. Думаю вже не за горами той день, коли він досягне світового визнання, але безсумнівно, Сергій завжди залишатиметься гордістю Харкова та всієї держави!».

Таку думку підтримав і генеральний директор «K2 East Promotions» Олександр Красюк: «Сергій Федченко – майбутній Чемпіон світу! В цьому не має сумнівів. Його поєдинки дуже яскраві та технічно бездоганні!»
Для того щоб досягти своєї мети Сергію необхідно провести захист титулу, яким він володіє. Беручи до уваги його прізвисько - «Професор» Федченко підготувався до справжньої боротьби не лише фізичному плані, а й у стратегічному. Його дійсно знають, як боксера з інтелектуальним підходом, високотехнічною, розумною та розрахованою до дрібниць манерою ведення бою.

Суперник Сергія, Дієго Хесус Понсе (22-4-2, 16) – 29-річний боксер з Аргентини. Його прізвисько у професійному ринзі – «Хижак». Чи стане воно загрозою 22 квітня для Сергія, буде видно під час поєдинку. Наразі це перший бій Дієго за межами рідної країни, а отже момент важливий у кар’єрі Понсе. Не можна сказати, що Дієго нокаутер, скоріше він прихильник високого темпу та великої кількості ударів. Він володіє чемпіонським титулом Іспаномовних країн, що дістався йому у грудні минулого року.

Турнір цікавий не лише головним поєдинком. У програмі третього турніру 2009 року організатори представлять дуже показовий склад андеркарду! 8-раундовий бій проведе добре відомий українським поціновувачам професійного боксу Заурбек Байсангуров, який не зважаючи на поразку 13 грудня в андеркарді поєдинку Володимира Кличко – Хасима Рахмана, рішуче налаштований іти вперед.

Один із кращих боксерів К2 – Віталій Русаль, Інтерконтинентальний чемпіон IBO у важкій вазі (до 91 кг) вийде в ринг після 3-місячної перерви, щоб провести 8-раундовий.

Також в андеркарді турніру «Golden Boxing» у ринг вийдуть: Валентин Головко, Артем Айвазіді, Андрій Руденко та Віктор Плотніков.

Пряма трансляція події відбуватиметься на каналі «Мегаспорт», що входить до медіагрупи «Інтер». Трансляція відбудеться при підтримці компанії Nemiroff.

Партнер мероприятия – фитнес-клуб «Феромон»

Переглядів: всього 355, з них 4 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.