Загальні статті / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиЗагальні статтіНовогодняя «Ночь чудес» в Mafia

Новогодняя «Ночь чудес» в Mafia

28 листопада 2014, Загальні статті , ресторан Мафия на Людвига Свободы

Новогодняя «Ночь чудес» в Mafia

Встречать Новый год можно не только дома. Конечно, под елкой, на родном диване, с тарелочкой оливье - это здорово, но ведь можно и по-другому: на празднично украшенной площади пить шампанское, кататься на тройке по ночной городу, веселиться в ресторане. И после любого из этих праздничных вариантов вернуться домой под утро уставшими, но совершенно счастливыми.

Замечательным решением для всех желающих отметить праздник вне дома будет новогодняя ночь в одном из ресторанов «Mafia», ночь, полная чудес и приятных сюрпризов.

Шоу-программа запомнится всем гостям неимоверным драйвом, который будут дарить ведущие, зажигательными танцами, до упаду, с аниматорами, феерическим бармен-шоу. А если вы никогда не принимали участие в конкурсах, то не участвовать в них в новогоднюю ночь 2015 года - просто невозможно! Тем более, что у всех наших гостей будет прекрасная возможность стать счастливым обладателем смартфона!  
Также, настоятельно всем рекомендуем вспомнить детство и прийти в сказочных костюмах – ваши старания будут не только замечены другими гостями, но и отмечены призами от ведущих.

Новый год в ресторане «Mafia» точно запомнится надолго, это будет волшебная праздничная ночь, наполненная весельем и теплом нашего гостеприимства.

 

Сеть ресторанов «Мафия» 

Переглядів: всього 138, з них 1 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.