Краса та спорт / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиКраса та спортZumba Fitness в Харькове

Zumba Fitness в Харькове

25 березня 2013, Краса та спорт , танцевальный центр Alecta Dance Hall

Zumba Fitness в Харькове

Впервые в Харькове. Уникательный зажигательный танцевальный фитнес курс Zumba Fitness, эффективная танцевальная фитнес тренировка поможет Вам справиться с лишним весом, привести тело в тонус и почувствовать атмосферу горячей вечеринки.
ЗУМБА – это весело, легко и эффективно! Это кардиостимулирующая силовая тренировка с использованием упражнений на укрепление всех групп мышц, позволяющая совершенствовать тело и добиваться желаемых результатов в фитнесе. Для овладения техникой ЗУМБЫ не обязательно быть профессиональным танцором, любой желающий, независимо от танцевальной или спортивной подготовки, может легко освоить данный класс. Тренировка дает атмосферу праздника, которая помогает раскрепоститься как всем новичкам так и непрофессиональным танцорам или клиентам, впервые посещающим групповые занятия.
Только у нас в танцевальном центре «Алекта Dance Hall» ЗУМБУ преподают лицензированные инструкторы, прошедшие обучение в Европе и имеющие лицензию на право преподавания Zumba, и Вы гарантированно получаете 100% результат! Потеря 1000 калорий за тренировку – это реально!!!
Приходите и убедитесь в этом сами! Приобретите отличную форму, получая удовольствие с Zumba Fitness в танцевальном центре Алекта Dance Hall.

 

Алекта Dance Hall
Ул. Иванова 12/16
Тел. 78- 05-155
Режим работы  с 9.00- 22.00 без выходных

Переглядів: всього 102, з них 2 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.