Загальні статті / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиЗагальні статтіРозовый микрофон -11. Время вокала?

Розовый микрофон -11. Время вокала?

7 квітня 2012, Загальні статті , ресторан, караоке клуб Мафия

Кажется, спустя десять сезонов скандально-ироничный проект «Розовый микрофон» меняет ориентацию… в сторону хорошего вокала.  Караоке-клуб «Мафия» и телеканал Р1 обещают, что в новом сезоне участницы будут не только красивые, но и поющие!

За десять сезонов в проекте «Розовый микрофон» было немало экспериментов: дуэты с участницами предыдущих сезонов, выступления с  бэк-вокалистами, исполнение под фонограмму, «мужской» сезон и, наконец, выбор абсолютной победительницы. На этот раз, караоке-клуб «Мафия» решил узнать, чего же ждут от проекта зрители. На странице проекта «Розового микрофона» было запущено открытое голосование, и выяснилось, что зрители хотят красивых девушек и… больше вокала!

Итак, в этом сезоне нас ждет необычный «Розовый микрофон». На кастинге участницы должны были продемонстрировать не только сногсшибательную внешность, артистизм и умение держаться на сцене, но еще и красивый голос и умение петь.

Уже 11 апреля нас ждет первый тур «Поющего Розового микрофона». Кстати, красивый вокал не отменяет красивых ног: все участницы выйдут на сцену караоке-клуба «Мафия» в мини!

Ждем Вас в караоке-клубе «Мафия» в ТЦ «КУБ» 11 апреля!

Начало в 17.30

Адрес: ул. Петровского, 37, ТЦ «КУБ»
Ресторан, караоке клуб Мафия

Переглядів: всього 185, з них 1 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.