Анонси / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиАнонсиС.К.А.Й. @ Місто, 21 Апреля 2012

С.К.А.Й. @ Місто, 21 Апреля 2012

21 березня 2012, Анонси , центр развлечений Мiсто

С.К.А.Й. @ Місто, 21 Апреля 2012

Гурт С.К.А.Й. можна справедливо назвати одним з найпопулярніших рокових гуртів в українському шоу-бізнесі.
Гурт був заснований у 2001 році. З того часу хлопці встигли написати багато пісень, активно погастролювати Україною, взяти участь у таких фестивалях як „Червона Рута”, "Перлини сезону", "Таврійські ігри"… В цілому музиканти визначають свій стиль як поп-рок. Пісні С.К.А.Й. – це окремі оповідання про стосунки людей, про почуття та про все те, що оточує хлопців у житті.
Співпраця Lavina Music з групою СКАЙ почалась після того, як генеральний директор лейблу Едуард Клім побачив живий виступ гурту в проекті «Свіжа кров» на телеканалі М1 – він одразу ж вирішив зайнятись продюсуванням гурту.
Першим музичним вибухом, що привернув до гурту увагу „широкого загалу”, став трек „Тебе це може вбити” - справжній хіт, що одразу здобув ротації на 25 радіостанціях України. На цю ж пісню було відзнято кліп, який вже довгий час активно мандрує телепростором. Другий кліп було знято на пісню „Ремікс” – веселу драйвову композицію, яка з перших акордів заводить публіку на концертах.
У 2006 році компанія Лавіна Мьюзік презентувала дебютний альбом гурту, під назвою „Те, що треба”. Хіти з альбому одразу ж потрапили до гарячих ротацій на радіо, кліпи не зникають з ефіру телеканалів. Згодом вийшло відео на одну з головних піснень альбому „Те, що треба” – лірично-драматичну композицію в улюбленому жанрі фронтмена гурту Олега Собчука.
В 2007 році з’явились відеокліпи на композиції «Як мене звати» та «Best друг», в яких гурт звертає увагу суспільства на критичну ситуацію поширення СНІДу в Україні, а також розкриває проблему ВІЧ-позитивних людей. Ці кліпи одразу ж набули популярності серед молоді через свою актуальність.
 31 жовтня 2007 року гурт презентував свій другий альбом «Планета С.К.А.Й.».
Олег Собчук, вокаліст гурту С.К.А.Й.: «Ми хотіли показати наше бачення справжньої музики. Музики про речі, які є справді цінними в житті. Це і є наша своєрідна планета – «Планета С.К.А.Й.».

С.К.А.Й. - Тебе це може вбити - S.K.A.Y. (Official Video)


С.К.А.Й. - Подаруй світло (rock version) - S.K.A.Y. (Official Video)


Гайтана і С.К.А.Й. - Не йди - Gaitana feat. S.K.A.Y. (Official Video)


С.К.А.Й. - Струна (Official Video).avi

www.skay.com.ua

Билеты по предпродаже:
093 2 99999 3 - Антон!

Внимание !!!
Начало концерта  23:00
Звук живой !!!

Клуб «Місто»
ул. Клочковская, 190 а
тел.: +38 /057/ 758-17-02/ 03/ 04

Переглядів: всього 104, з них 1 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.