Ресторанні новини / Харків
Приглашаем на чаепитие «По-Императорски»
27 грудня 2011, Ресторанні новини , ресторан Золотой Телец
Этот необычный способ заваривания чая начал свою историю в конце Х1Х века при императоре Австрийской империи Франце-Иосифе.
Сам процесс заваривания выглядит очень зрелищно и романтично: темные чаинки, бурля со сверкающими пузырьками воздуха, словно тают в живописном водовороте, отдавая будущему напитку изысканный аромат и непревзойденный насыщенный цвет.
Ресторан Золотой Телец
Переглядів: всього 259, з них 1 сьогодні
Додати коментар
Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь
– це дуже просто!
Коментарі (0) додати →