Пропозиції / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиПропозиціїАкції від Суши Папа: все про програму лояльності популярної служби доставки

Акції від Суши Папа: все про програму лояльності популярної служби доставки

7 вересня 2024, Пропозиції , доставка суши Sushi Papa



У ці непрості для всіх харків’ян часи важливо знаходити можливості насолодитися смачними та якісними стравами. Служба доставки Суши Папа може потішити поціновувачів суші та ролів в Харкові не лише чудовою продукцією, а й цікавими акціями, які дозволять скуштувати улюблені страви, за вигідними умовами.

У цій статті ви дізнаєтесь, як отримати задоволення від свіжих і апетитних суші і ролів та зберегти при цьому свій бюджет.

Служба доставки Суши Папа добре знайома всім харків'янам, адже вже більше 7 років вони готують та доставляють по місту суші та роли. У травні 2022 року вони одними з перших відновили свою роботу в Харкові і тішили жителів міста смачною їжею навіть у важкі часи.

А тепер давайте дізнаємось, як отримати максимум від сервісу доставки Суши Папа.

Які акції є у Суши Папа?

Акція Сет тижня від Суши Папа

Щотижня Суши Папа пропонує вигідну акцію на два популярних сети зі знижкою 15%! Це чудова нагода спробувати улюблені роли за зниженими цінами та отримати максимум задоволення від кожного шматочка.

Замовляйте сети Філа драйв за 560 грн та Рибний хіт за 785 грн, щоб потішити себе та рідних смачними пропозиціями цього тижня!

Акція четверга - Суши Папа дарує рол

Щотижня у четвер, Суши Папа дарує своїм клієнтам смачний бонус — рол філа чіз з лососем гриль до абсолютно кожного замовлення. Не важливо - ви замовите сет на десятьох чи декілька ролів для вечері удвох - рол у подарунок вам гарантований.
Це непоганий привід спробувати щось нове і приємно здивувати себе та своїх близьких. Незалежно від складу вашого замовлення, цей рол стане відмінним доповненням до вашої трапези.

До речі, ця акція діє навіть, якщо ви замовите сет тижня. Тож не пропустіть можливість скористатися акцією четверга!

Суши Папа дарує рол за позначку в сторіс

Чудова новина активних користувачів Instagram! Замовляйте улюблені страви, діліться враженнями в сторіс, позначайте @sushipapa.ua - та отримаєте рол Дабл Чіз до наступного замовлення. Це простий і приємний спосіб отримати більше смакоти від улюбленого сервісу доставки.

Для участі в акції важливо, щоб ваша сторінка була відкритою, аби у Суши Папа побачили вашу відмітку.

Бонусна система від Суши Папа - кешбек 5% за кожне замовлення

Наостанок залишили найцікавіше - бонусну систему. Отже, як вона працює.

Все, що вам треба - це зареєструватися на сайті sushipapa.com.ua, і надалі оформляти замовлення через ваш особистий кабінет. За кожну витрачену гривню ви отримаєте 5% кешбеку на свій бонусний рахунок, де 1 бонус дорівнює 1 гривні. А бонуси, що ви накопичили за весь час, можна використовувати для оплати до 100% вартості замовлення.

Бонусна система від Суши Папа надає вам свободу вибору, адже ви не прив’язані ані до конкретних сетів та ролів, ані до якогось для тижня. Натомість ви можете замовляти будь-які улюблені суші-сети, а накопичені бонуси дозволять вам зекономити на смачній вечері.

Не забувайте слідкувати за оновленнями акцій від улюблених служб доставки, щоб не витрачати всі гроші світу на смачні страви.

Переглядів: всього 54, з них 54 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.