Загальні статті / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиЗагальні статті«Гудфуд Вдома» запустила маркетплейс ресторанних страв в шоковій заморозці

«Гудфуд Вдома» запустила маркетплейс ресторанних страв в шоковій заморозці

25 лютого 2024, Загальні статті

«Гудфуд Вдома» запустила маркетплейс ресторанних страв в шоковій заморозці

Засновники проєкту «Гудфуд Вдома», який спеціалізується на доставці заморожених продуктів, запустили маркетплейс. На ньому представлені страви за рецептами відомих ресторанів, які можна приготувати вдома.

Джерело

Маркетплейс заморожених страв почав працювати наприкінці січня. Про це журналістам видання Forbes розповів співзасновник сімейного бізнесу «Гудфуд Вдома» Олександр Гудков.

Усі страви можна замовити в шоковій заморозці, доставка працюватиме по всій території України. За словами Гудкова, основною ідеєю було зробити так, щоби клієнти компанії могли просто в себе вдома куштувати страви з легендарних ресторанів. До проєкту вже долучились «Китайський Привіт», «Гімалаї», Musafir, Meatbusters, Ponchyk Boy, Pasteis de Kyiv та інші.

Сьогодні маркетплейс опрацьовує приблизно 100 замовлень на день, а доставка поки доступна мешканцям та гостям Києва, Львова та Дніпра. Але впродовж лютого послугу розширять на всю територію України.

Щодо планів зростання, до кінця 2024 року засновники маркетплейса хочуть вийти на 300 замовлень на день та залучити 100 ресторанів, а ще – 5-6 десятків виробників.

Як розповів Олександр Гудков, запуск відбувся швидко та практично без інвестицій завдяки тому, що в «Гудфуд Вдома» вже була налагоджена інфраструктура. Йдеться про робочий ресурс в інтернеті, виробничі потужності, складські приміщення тощо. Основні вкладення цього разу зробили в маркетинг та сервіс. За словами Гудкова, вони вже окуповують себе.
Що відомо про «Гудфуд Вдома»

«Гудфуд Вдома» – це сімейний бізнес із доставки заморожених страв, який три роки тому заснували Олександр, Юлія та Олена Гудкови. Виробничі потужності розташовані в Києві, також у столиці, у Львові та Дніпрі працюють розподільчі хаби. Частина процесів, як-от ліплення равіолі і млинців, автоматизована. В компанії працює до 20 людей. У квітні 2022 року «Гудфуд Вдома» став пропонувати також «підвішені» страви, які передають українським військовим.

Раніше ми розповідали, що на український ринок планує вийти турецький маркетплейс Trendyol Group.

Переглядів: всього 561, з них 2 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.