Загальні статті / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиЗагальні статтіФавбет лайв – основні особливості лайв ставок

Фавбет лайв – основні особливості лайв ставок

24 січня 2022, Загальні статті



Лайв ставки користуються неабиякою популярністю серед багатьох любителів ставок на спорт. У букмекерській конторі Фавбет лайв представлений дуже непогано. Лайв розділ у Фавбеті практично не поступається прематчу. Постараємося краще розібратися з тим, що такє лайв ставки і які особливості вони мають.

Що таке лайв ставки

Лайв ставками називають ставки на подію під час її проходження. Грубо кажучи, ставка по ходу гри. Такі ставки почали активно практикуватись з моменту розвитку інтернету. Приймалися вони і раніше, але щоб зробити таку ставку потрібно було телефонувати, що було не зовсім зручно.
Зараз лайв ставки доступні у багатьох букмекерських конторах. У Фавбет лайв представлений дуже широко, що дозволяє кожному клієнту знаходити відповідні події для укладання парі.

Основні переваги лайв ставок

До сильних сторін лайв ставок можна віднести:

  • Можливість швидкого заробітку. По ходу однієї гри можна прокрутити велику суму грошей, якщо своєчасно реагувати на події що відбуваються. З одного боку, це дозволяє розраховувати на швидкі заробітки, але ризик тут теж дуже високий.
  • Підвищення коефіцієнтів. У ході події на певні результати можуть суттєво підвищуватись коефіцієнти, що відкриває додаткові можливості перед беттерами.
  • Перекриття ставки. Використовуючи лайв ставки беттери можуть непогано підстрахуватися, якщо будуть ставити на протилежний результат. У деяких випадках з'являється можливість робити ставку на такий коефіцієнт, при якому будь-який результат здатний принести гравцеві виграш.
  • Перегляд гри. Зазвичай люди, що роблять лайв ставки, переглядають гру. Це може бути корисним для аналізу події, що дозволить робити успішніші ставки в майбутньому.


Наявність такої великої кількості сильних сторін робить ставки ставки дуже популярним варіантом серед багатьох беттерів. Це змушує багато букмекерських контор активно розвивати свої лайв розділи.

Недоліки лайв ставок

Майже всє має не тільки переваги, але й недоліки, лайв ставки в цьому випадку не є винятком. Щодо мінусів ставок у форматі лайв, то до них варто віднести:

  • Невеликі коефіцієнти. У більшості випадків букмекери підвищують маржу на лайв ставки, вона може сягати 15%.
  • Слабка лінія. Букмекерські контори продовжують розвивати власні лайв розділи надаючи своїм клієнтам нові можливості. При цьому лайв лінія, як і раніше, досить сильно поступається прематчу.
  • Невисокі ліміти. Нерідко на багато маркетів немає можливості поставити понад 10-20 доларів. Для беттерів-початківців такі ліміти швидше за все не будуть проблемою, але для досвідчених гравців невисокі ліміти можуть бути серйозним обмеженням.
  • Мало часу. Часто події в грі розвиваються дуже швидко і у беттерів, що роблять лайв ставки, просто немає часу, щоб все добре обдумати.
  • Азарт. Нерідко беттери неспроможні себе контролювати роблячи ставки лайв, у них зашкалює рівень адреналіну, що може призвести до цілого ряду необдуманих дій. Результатом може стати програш великої суми.


З усього сказаного вище можна зробити висновок про те, що ставки лайв мають як свої переваги, так і недоліки. Більшість експертів рекомендують новачкам не робити ставки лайв. Спочатку краще набратися необхідного досвіду в прематчі, а вже потім переходити на лайв ставки.
 
Полное описание

 

Переглядів: всього 618, з них 3 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.