Анонси / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиАнонсиFriends Party: Joss @ Moskvich Bar, 3 декабря 2021

Friends Party: Joss @ Moskvich Bar, 3 декабря 2021

1 грудня 2021, Анонси , bar Moskvich

Friends Party: Joss @ Moskvich Bar, 3 декабря 2021

Когда приходит время поднять настроение, никто не сделает это лучше, чем друзья, с которыми можешь быть самим собой. А в пятницу все друзья собираются в Moskvich Bar на «Friends Party».

Идеолог Moskvich Bar — Anton Slepoy и моднейший Eddy Garov начнут «Friends Party» своим сетом в 22.00.

Главная звезда вечера — Joss.
Прежде всего, благодаря неуклонному следованию собственным творческим кредо: только качественный звук и только виниловые сеты!

Свою страсть к пластинкам Joss направил на создание собственных международных брендов — виниловых лейблов Artreform и Jerelo Records. Сегодня, спустя 7 лет, в их каталогах уже более 45 виниловых релизов. Среди них работы самого Joss, не раз попадавшие в чарты Decks и Juno. И синглы многих признанных в мире артистов от Franco Cinelli, Silat Becksi, SCSI-9 и Robot Needs Oil до Benno Blome, Frank Lorber, Djebali, Rhadow, Silat Beksi или iO.

Неважно, чем он занят: наполняя сумку пластинками перед очередным выступлением или отслушивая свежие демо для лейблов, Joss всегда доверяет своему уже хорошо узнаваемому вкусу. В его сетах и собственных треках всегда доминирует драйвовый тек-хаус, классический хаус с ударением на deep, изобретательное техно.

Friends Party — всегда отлично и модно звучит из колонок.


Переглядів: всього 367, з них 1 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.