Краса та спорт / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиКраса та спортКаток РЦ «Шато Ледо» закрывается на реконструкцию

Каток РЦ «Шато Ледо» закрывается на реконструкцию

19 червня 2019, Краса та спорт , каток-роллердром Шато Ледо

Каток РЦ «Шато Ледо» закрывается на реконструкцию

Развлекательный центр «Шато Ледо» открыл свои двери для харьковчан в 2005 году. За более чем 14-ти летнюю историю каток успел несколько раз поменять помещение, опробовать различные варианты ледового покрытия и, даже, внедрить технологию синтетического льда.

Первый коммерческий каток Харькова «Шато Ледо» занимал территорию в 500 квадратных метров и за пару лет завоевал любовь и признание харьковчан. На этом катке впервые в Украине опробовали покрытие из синтетического льда - сверхвысокомолекулярного полиэтилена, который является аналогом натурального льда и обеспечивает высокое скольжение.

К 2007 году помещение уже не вмещало желающих покататься и в 2008 году для удобства посетителей построен новый каток, площадью 880 кв.м.

Новый каток залит натуральным льдом, благодаря чему в помещении держится прохладный климат, а лед подходит как для любительских, так и для профессиональных занятий. Сейчас на базе катка «Шато Ледо» проходят занятия фигурным катанием и хоккеем.

На территории старого катка организовали первый и единственный на тот момент в Харькове крытый роллердром, на базе которого круглый год работает роллершкола.

С 15.06.2019 года каток в РЦ «Шато Ледо» закрывается на летнюю реконструкцию. Ожидать открытия харьковчанам следует в начале осени.

Роллердром в РЦ «Шато Ледо» будет работать в штатном режиме.

image001 image003 image005  

 


Каток-роллердром Шато Ледо
Харьков, ул. Академика Павлова, 44Б

Переглядів: всього 489, з них 2 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.