Ресторанні новини / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиРесторанні новиниLove Week в «Панском Селе»

Love Week в «Панском Селе»

13 лютого 2019, Ресторанні новини , ресторанно-развлекательный комплекс Панське село

Love Week в «Панском Селе»

Харьков - город влюбленных. Приближается самый романтичный праздник в году - День Святого Валентина! День, когда во имя Любви свершаются чудеса: невозмутимые мужчины открывают свои нежные чувства, гордые красавицы произносят заветное «да!», а друзья встречаются, чтобы вновь убедиться, что их водой не разольёшь.

В загородном ресторане «Панское село» празднование Дня Святого Валентина будет особенным, как минимум потому, что оно будет с 14 по 17 февраля под романтическим девизом «Love Week».

В эти праздничные дни мы решили продемонстрировать свои чувства к Вам, наши дорогие гости. А почему нет? Разве не может быть заведение влюблено в своих посетителей? Легко! И именно в честь этого самого лучшего чувства в мире мы решили подарить Вам скидку в 14% на специальное «Меню для влюбленных».

Влюбленные, не ищите идеальное место для праздника. Оно уже готово и ждет Вас с нетерпением. От Вас нужно только Ваше присутствие, а остальное за нами.

Влюбленные Сердца встречаются у Нас!

 

Загородный ресторан Панское село
Харьков, Белгородское шоссе, 7

Переглядів: всього 210, з них 1 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.