Ресторанні новини / Харків
Мы приготовили для Вас что-то особенное!
2 листопада 2018, Ресторанні новини , шоу-ресторан AltBier
«Pumpkin Lager» - результат совместной коллаборационной варки украинскими пивоварнями принявшими участие в East European Beer Award 2018.
В варке приняли участие:
- 2 пивоварни Altbier - Харьков;
- «Кумпель» - Львов;
- пивная ресторация «Кант» - Ровно;
- «Pest Brewery» из Киева;
- «Ципа» - Квасы;
- пивная мастерская «Bierwille» - Чернигов;
- Ахтырский пивоваренный завод;
- «Карабас- Барабас» - Луцк;
- «Zёzя» - Одесса;
- «Казацкая броварня» - Суммы;
- «Good Brewery» - Ивано-Франковск!
Тыквенное пиво является одним из традиционных классических фруктово-овощных сортов пива. Этот сорт невероятно популярен в Америке в осенние месяцы.
Пиво насыщенного темно-янтарного цвета, с приятной свежестью кардамона и слегка тягучей сладостью запеченной тыквы и карамельных солодов.
Попробовать наш «Pumpkin Lager» — это значит насладиться ароматом тыквенного пирога в бокале!
OG 14% Alc. 5% vol IBU 19
Пиво напівтемне, не фільтроване, не пастеризоване
Термін виробництва 21 діб
Склад: вода підготовлена, солод ячмінний світлий, солод ячмінний карамельний, гарбуз, хміль, кардамон, дріжджі.
Енергетична цінність (калорійність): 53 ккал/100 г(100 см3) пива.
Харчова цінність: вуглеводи 5,8 г/100 г (100 см3) пива.
Масова частка сухих речовин у початковому суслі 14%±0,3%
Масова частка спирту не менше 3,6%
ДСТУ 3888-2015. Лиц. №209
Не рекомендовано вживати дітям віком до 18 років, вагітним жінкам, особам, які мають медичні чи професійні протипоказання.
Зберігати за температурою від 5 до 12°С у темному приміщенні. Термін придатності до вживання 3 доби від дати розливу.
Адреса потужностей: м. Харків, вул Культури, 8
Шоу–ресторан Altbier
Харьков, ул. Культуры, 8
Переглядів: всього 121, з них 1 сьогодні
Коментарі (0) додати →