Анонси / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиАнонсиMetallica tribute by Scream Inc @ Корова, 9 Апреля 2017

Metallica tribute by Scream Inc @ Корова, 9 Апреля 2017

2 березня 2017, Анонси , арт-клуб Korova

Metallica tribute by Scream Inc @ Корова, 9 Апреля 2017

На сцене клуба «Корова» первая официальная трибьют-группа легендарной Metallica на просторах СНГ — «Scream Inc.»! Каждый концерт «Scream Inc.» пронизан сногсшибательной энергетикой и ни с чем не сравнимым драйвом. Музыканты как будто стремятся превзойти самих себя, с каждым разом поднимая планку профессионализма все выше и выше!

Группа была создана в 2008 году и ввиду отсутствия авторского материала ее участники приняли решение взять за основу хиты известных команд и параллельно писать свои песни.

Таким образом, начиная уже с самых первых выступлений, группа, которая в то время называлась «Y-axis», исполняла хиты легендарной «Metallica», что не осталось незамеченным публикой и привело к формированию трибьют-коллектива. Именно в таком качестве, предварительно сменив название на «Scream Inc.», команда обрела популярность, выступая на территории СНГ, а также стала известна всему миру благодаря интернету.

Активным толчком в развитии трибьюта послужило воссоздание легендарного шоу S&M с симфоническим оркестром, состоявшегося в 1999 году в Сан-Франциско.

Наиболее значимым концертом «Scream Inc.» в 2016 году было выступление, собравшее более 6500 зрителей! В программе концерта — все любимые песни легендарной группы Metallica и не только!

Начало в 20:00

 

Арт-клуб Korova
Харьков, ул. Ярослава Мудрого, 37

Переглядів: всього 294, з них 1 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.