Анонси / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиАнонсиБеz Обмежень @ Корова, 16 Февраля 2017

Беz Обмежень @ Корова, 16 Февраля 2017

23 січня 2017, Анонси , арт-клуб Korova

Беz Обмежень @ Корова, 16 Февраля 2017

Без Обмежень вирушають в тур Україною на підтримку нового альбому! Він вийде на початку лютого і буде називатись, як і перший сингл — 5хвилин. Цю пісню гурт презентував восени і вона вже встигла підкорити багато сердець. Гурт Без Обмежень — відомі українські рок-романтики. Це гурт, який не заганяє себе в жорсткі рамки формату чи стилю, без кордонів в почуттях… В музиці відчувається живий саунд, справжній драйв і соковитий смак життя.

Без Обмежень запрошує на концерт усіх, хто цінує справжні почуття, романтику і не уявляє свого життя без кохання! Ми не обіцяємо вам дорогого шоу з безліччю спец ефектів. Замість цього, пропонуємо приємне спілкування в тісному колі близьких людей, відверте та безкомпромісне.

Сергій Танчинець, фронтмен Без Обмежень розказав, на що можна очікувати під час концерту: «Будемо щасливі представити вам наш новий альбом! Сподіваємось, він вам сподобається! Ми будемо раді побачити кожного з вас! Обіцяю, що будуть не тільки нові пісні, але й ті, які ви давно любите».

На сьогодні гурт Без Обмежень презентував більше 40-ка пісень, 8 кліпів, написав саунд-трек до фільму Олега Борщевського «Німфо», який було показано в Канах, та навіть гімн спортивної команди! Гурт бере участь у численних фестивалях та івентах, активно долучається до різноманітних соціальних проектів. В 2016 році гурт взяв участь у популярному шоу Х-фактор 7 на СТБ.

Кожен виступ Без Обмежень — це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу.

Хочете перевірити на що здатні ці хлопці? Тоді, не зволікайте, беріть друзів та сміливо прямуйте на концерт!




Начало в 20:00
Увага: face & dress control!

Арт-клуб Korova
Харьков, ул. Ярослава Мудрого, 37 (бывшая ул. Петровского, 37)

Переглядів: всього 212, з них 1 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.