Articles communs / Kharkiv

Vous êtes ici: 78.com.uaArticlesArticles communsБританський театр у кіно: Леонардо HD

Британський театр у кіно: Леонардо HD

27 Janvier 2017, Articles communs

Британський театр у кіно: Леонардо HD

1 лютого, 19:30
Назва: Леонардо HD
Оригінальна назва: Leonardo Live
Країна: Великобританія
Рік: 2012
Хронометраж, хв: 83
Вікові обмеження, років: 12
Мова: англійська (з українськими субтитрами).
Жанр: фільм-виставка
Трейлер: //www.youtube.com/watch?v=VUuOwNBrV0o
Режисер: Філ Грабскі

В основу фільму лягла екскурсія по виставці «Леонардо да Вінчі: художник міланського двору», яка пройшла в The National Gallery в Лондоні. Національна Галерея готувала відкриття цієї ескпозіціі близько 15 років, укладаючи домовленості з музеями Італії, Франції, США, Росії та Польщі, які надали картини для виставки.

У перший (і, можливо, останній) раз в історії людства під одним дахом було зібрано понад сорока робіт Леонардо-живописця. У їх числі — лондонська і луврска версії «Мадонни в скелях», «Дама з горностаєм» з Кракова, «Святий Ієронім» з Ватикану, начерки з особистої колекції королеви Єлiзавети II і тільки нещодавно виявлений «Спаситель світу». Востаннє полотно було продано на аукціоні в 1959 році всього за $ 80; тепер, після однозначного висновку експертів його автентичності, картину оцінюють в $ 200 млн.

Експозиція подібного значення, тим більш пропрацювала такий нетривалий час, не могла просто закінчитися, не залишивши сліду. Весь світ може стати очевидцем лондонського дива завдяки фільму — розповіді про виставку, створеному за допомогою сучасних технологій.

У фільмі «Леонардо HD» беруть участь:
Ніколас Пенні — історик мистецтва, директор The National Gallery c 2008 року.
Люк Сайсон — куратор проектів The National Gallery «Італійський живопис до 1500 року» та «Леонардо: художник міланського двору».
Майкл Крейг-Мартін — живописець і сучасний художник-концептуаліст. Відомий як своїми концептуальними роботами, наприклад, «Дуб», так і тим, що був викладачем у більшості художників, пізніше зарахованих до вільного творчого об’єднання «Молодих британських художників». Почесний професор образотворчих мистецтв коледжі Голдсміт.
Пол Деніел — британський диригент, регулярно бере участь у великомасштабних концертах і записах оперної та сучасної британської музики.
Професор Евелін Уелч — історик мистецтва в Лондонському Університеті Королеви Марії, що спеціалізується на європейській візуальної та матеріальній культурі періоду між 1300 і 1800-м роками.
Iмонн МакКейб — титулований фотограф, колишній фоторедактор газети The Guardian/
Стюарт Пірсон-Райт — титулований британський портретист/
Дебора Булл — британська танцівниця, письменниця, креативний директор Королівського Оперного Театру, колишня прима Британського Королівського Балету.
Єпископ Стівен Коттрелл — єпископ міста Челмсфорд.
Мартін Клейтон — куратор Британської королівської колекції.
Нітін Соуні — продюсер, музикант і композитор індійсько-британського походження, який прославився музикою, що з’єднує східні впливу з елементами джазу та електронної музики.
Фіона Шоу — актриса і режисер з Ірландії. Театральна актриса класичної школи з величезним досвідом, хоча широкої аудиторії відома в основному роллю Петунії Дурслі у фільмах з циклу «Гаррі Поттер».
Чарльз Никкол — автор книги «Леонардо да Вінчі: Політ розуму».

Покази найкращих британських спектаклів відбуваються у Харкові у кінотеатрi «Multiplex», вул. Героїв Працi, 9, ТРЦ «DafI».
Цiна квиткiв: 175, 225 грн.

https://multiplex.ua/movie/413

Партнери показу у Харковi: Academy of Visual Arts и CinCity (cincity.com.ua).
Питання за тел.: 050 915 17 86, Коклонська Оксана.   

Nombre total de visites: 124, dont 1 aujourd'hui

Commentaires (0) ajouter →

Ajouter un commentaire

Quelque chose à ajouter ? Facile !
Vous n'êtes pas inscrit et/ou pas autorisé sur le site.
Votre message n'apparaîtra sur qu'après avoir été modéré.
S'inscrire – c'est très simple !
e-mail ou ICQ ou téléphone ou ... (non affiché sur le site !)


Chers amis !
Veuillez noter que dans les commentaires interdit :

  • utiliser des expressions et des mots obscènes. Il est permis de reproduire des jurons sans orientation, à condition qu'au moins une lettre du mot soit remplacée par *&# et autre
  • publier des textes qui contredisent la législation ukrainienne ou appellent à sa violation
  • abuser de la touche de verrouillage des majuscules, c'est-à-dire écrire les commentaires en majuscules. De telles déclarations seront se retirer
  • insulter les autres participants à la discussion, auteurs de textes sur le site, et de manière générale insulter
  • pour placer des textes contenant de la propagande ou de l'agitation à caractère social, racial, national, la haine et l'inimitié sexuelles ou religieuses
  • placement de messages publicitaires (à l'exception de la section "Bulletin Board"), ainsi que des phrases publicitaires dans signatures ou noms d'utilisateur
  • pour discuter des actions de l'administration (représentants) du site.

Chaque commentateur est seul responsable des informations qu'il publie. Pour avoir enfreint les règles commentant, l'utilisateur peut être "banni", c'est-à-dire privé de la possibilité de laisser des commentaires sur le site. Et pour toujours.

L'administration du site n'est pas responsable du contenu des messages, à l'exception des messages postés représentants du site.