Загальні статті / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиЗагальні статтіСучасний цирк світового рівня на Різдво

Сучасний цирк світового рівня на Різдво

9 грудня 2016, Загальні статті

Сучасний цирк світового рівня на Різдво

Сучасний цирк світового рівня на Різдво. Гастролі у Харковіунікального циркового шоу Арт-студії RIZOMA Анатолія Залевського

Найвідоміший у світі український еквілібрист, зірка кількох сезонів Cirque Du Soleil, володар циркового «Оскара», засновник Арт-студії RIZOMA Анатолій Залевський представляє у Харкові різдвяні гастролі унікального шоу - «RIZOMA.Еквілібріум». 10 січня маестро Залевський запрошує усіх, хто цінує сучасне циркове мистецтво, на прем’єру шоу!

image001image005

Зірка кількох сезонів найвідомішого цирку в світі –Cirque Du Soleil–Анатолій Залевський– єдиний цирковий артист в Україні, якому вдалося зробити зі свого імені впізнаваний у всьому світі бренд і створити власний Soul Circus стиль, який поєднує силу і витончену пластику, клоунаду і філософію, еквілібристику, акробатику і театр. Цей стиль був придуманий Залевським в кінці 90-х. Тоді новаторство принесло йому найвищі нагороди головних міжнародних циркових фестивалів, на яких він виступав зі своїм унікальним у своєму роді номером Dream. З того часу Анатолій Залевський тріумфально гастролює по світу, де удостоївся безлічі нагород, серед яких гран-прі Міжнародного фестивалю «Цирк завтрашнього дня» в Парижі, а на Міжнародному фестивалі циркового мистецтва в Монте-Карло Залевський першим з українських артистів став володарем циркового «Оскара», вищої світової нагороди - «Золотий клоун».

image002image003image004

Незважаючи на всесвітню популярність і численні пропозиції виступати і викладати за кордоном, Анатолій Залевський вирішив присвятити себе Україні, виховуючи майбутнє світового цирку у себе на Батьківщині, в Бердичеві. На власні кошти він побудував Арт-студію RIZOMA, де викладачі вчать дітей цирковому і театрально-хореографічному мистецтву. Саме випускники Арт-студії беруть участь у шоу «Еквілібріум».

Унікальне шоу «Еквілібріум» - це філософський спектакль, що являє собою синтез циркових мистецтв, хореографії, сучасної музики та мультимедійних ефектів.

Сюжетну лінію вистави пронизує філософський роздум про людину, як деталі величезного вселенського механізму. Сьогоднішній «машинний» світ намагається придушити її індивідуальність. Немов запрограмована, вона постійно і несвідомо рухається по заданому колу. Однак рано чи пізно людина проявляє себе емоційно. Обравши любов, вона перестає бути механізмом.

Гастролі шоу «Еквілібріум» відбудуться вХаркові 10 січня. Подарунок для усіх глядачів міста – можливість на живо побачити унікальний номер Dream у виконанні маестро Залевського.

RIZOMA - вражає уяву!

10 січня, Оперний театр, 19.00, квитки – від 100 грн.

Квитки – за посиланням:https://goo.gl/txAnNh

Плейлист з відео RIZOMA – за посиланням: https://goo.gl/zRV06A

Переглядів: всього 106, з них 1 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.