Articles communs / Kharkiv

Vous êtes ici: 78.com.uaArticlesArticles communsНадія Мейхер. Виступ та афтограф сесія

Надія Мейхер. Виступ та афтограф сесія

15 Novembre 2016, Articles communs

Надія Мейхер. Виступ та афтограф сесія

Надія Мейхер. Повернення легенди. Виступ у Харкові та афтограф сесія!

Надія Мейхер, найсексуальніша, найспекотніша, найбажаніша, найхаризматичніша, найкраща співачка, готова постати перед глядачами в новому амплуа - акторки, автора віршів і пісень, постановника власної музичної вистави - Historia de Un Amor.

Після недавньої успішної прем'єри вистави в Києві, у глядачів шістьох міст України - Черкас, Полтави, Запоріжжя, Харкова, Дніпра і Одеси - є шанс знову побачити Надію Мейхер на сцені.
Historia de Un Amor - це філософський погляд Жінки на щастя, самотність і страхи. «У виставі показана історія одного кохання, завдяки якому героїня розуміє, що всі її переживання – це всього лише гра, - розповідає Надія Мейхер. - Потрібно просто бути вільною і самодостатньою. Жити, як хочеться, творити, в чому розквітаєш і любити, як бажає того серце».

Незважаючи на те, що в житті Надії Мейхер був період сумнівів щодо професії, вона в підсумку зрозуміла, що немає сенсу боротися з долею. Сцена - її призначення! Все, що вона робить в цій виставі, щиро і відверто розкриває її уяву і почуття. За словами артистки, саме в проекті Historia de Un Amor вона може залишатися самою собою, не надягати маски і не залежати від рамок шоу-бізнесу.

Ідея вистави народилася завдяки захопленості різними творчими напрямами - поезією, романсами, аргентинським танго. «Вірші люблю з дитинства, сама пишу їх вже більше 10 років. Романси - це жанр, в якому я абсолютно органічна. А перейнявшись атмосферою аргентинського танго, вже не змогла його забути», - зізнається артистка.

Разом з Надією Мейхер історію одного кохання буде розповідати віртуоз-оркестр KIEV TANGO PROJECT - унікальний для України колектив, що виконує музику танго в класичному складі - скрипка, бандонеон, контрабас і фортепіано. Ці музиканти, легко і невимушено, на протязі всього вечора наповнюватимуть виставу чарівними звуками запальних ритмів.
Танцюристи з Аргентини передадуть атмосферу справжнісінького аргентинського танго.
Historia de Un Amor - вистава, в якій переплелися українська і аргентинська культури, як любов, яка не має кордонів ...

У головній ролі: Надія Мейхер
Хореографи: Juan Manuel Rosales та Liza Rosales
Танцюристи: Luis Squicciarini, Juan Manuel Rosales, Liza Rosales
Музичний супровід: віртуоз-оркестр KIEV TANGO PROJECT
Автор ідеї та постановка: Надія Мейхер


Афтограф сесія: ТРЦ  Дафі, 3 поверх зона Мультіплєкс
16 ноября 2016 о 17:30

Виступ: Оперний театр
13 грудня 2016 о 19:00
Квитки: 100 - 750 грн
Придбати квитки можна у касі Оперного та за посиланням http://kharkov.internet-bilet.ua/Nadejda-Meiher

Nombre total de visites: 107, dont 1 aujourd'hui

Commentaires (0) ajouter →

Ajouter un commentaire

Quelque chose à ajouter ? Facile !
Vous n'êtes pas inscrit et/ou pas autorisé sur le site.
Votre message n'apparaîtra sur qu'après avoir été modéré.
S'inscrire – c'est très simple !
e-mail ou ICQ ou téléphone ou ... (non affiché sur le site !)


Chers amis !
Veuillez noter que dans les commentaires interdit :

  • utiliser des expressions et des mots obscènes. Il est permis de reproduire des jurons sans orientation, à condition qu'au moins une lettre du mot soit remplacée par *&# et autre
  • publier des textes qui contredisent la législation ukrainienne ou appellent à sa violation
  • abuser de la touche de verrouillage des majuscules, c'est-à-dire écrire les commentaires en majuscules. De telles déclarations seront se retirer
  • insulter les autres participants à la discussion, auteurs de textes sur le site, et de manière générale insulter
  • pour placer des textes contenant de la propagande ou de l'agitation à caractère social, racial, national, la haine et l'inimitié sexuelles ou religieuses
  • placement de messages publicitaires (à l'exception de la section "Bulletin Board"), ainsi que des phrases publicitaires dans signatures ou noms d'utilisateur
  • pour discuter des actions de l'administration (représentants) du site.

Chaque commentateur est seul responsable des informations qu'il publie. Pour avoir enfreint les règles commentant, l'utilisateur peut être "banni", c'est-à-dire privé de la possibilité de laisser des commentaires sur le site. Et pour toujours.

L'administration du site n'est pas responsable du contenu des messages, à l'exception des messages postés représentants du site.