Анонси / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиАнонсиDj Dudkina @ Dandy Bar. Bowling 24, 8 Октября 2016

Dj Dudkina @ Dandy Bar. Bowling 24, 8 Октября 2016

12 серпня 2016, Анонси , Bowling club 24

Dj Dudkina @ Dandy Bar. Bowling 24, 8 Октября 2016

Dj Dudkina молодая девушка диджей, начала свою карьеру сравнительно недавно, в 2016году окончила Prodj School Kharkov и уже во всю набирает популярность в клубных просторах Харькова, на одних из лучших и значимых его площадках, таких как Moskvich Bar, Depstor Friendly Bar, Bolero и др.

Благодаря врожденному чувству вкуса и умению подбирать эксклюзивные треки для своих сетов, уже успел сформироватся круг постоянных слушателей и почитателей ее творчества, который пополняется с ее каждым выступлением.

Основной стиль в котором играет dj Dudkina - это tech-house c примесью андеграунда, что добавляет ему еще большей сочности и характера, но также стоит отметить, что Татьяна не боится эксперементировать и не работает в определённом одном моно-ключе и проявляет огромный интерес к другим некоммерческим направлениям в музыке, в которых можно узнать небезызвестное румынское техно во всей его красе.

 

Dandy Bar. Bowling 24
Харьков, ул. Танкопия, 11А

Переглядів: всього 426, з них 2 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.