Анонси / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиАнонсиЗ Днем Народження, Кузьма! @ Корова, 17 Августа 2016

З Днем Народження, Кузьма! @ Корова, 17 Августа 2016

28 червня 2016, Анонси , арт-клуб Korova

З Днем Народження, Кузьма! @ Корова, 17 Августа 2016

17 серпня, в день народження Андрія Кузьменка, відбудеться вже другий флешмоб-концерт пам’яті музиканта «З днем народження, Кузьма!» Цього року флешмоб буде складатися із 20 різних заходів від різних виконавців на різних майданчиках міста Харкова. Кожен із них, таким чином, представить один із 20 випущених за життя Андрія альбомів гурту «Скрябін».

Всі концерти почнуться одночасно. Найпозитивнійший альбом гурту Скрябін «Добряк» виконають одразу два гурти: «Manera» та «Сrazy Curly» і все це відбудеться 17 серпня в арт-клубі «Корова». Вхід на концерти флешмобу буде вільним, але ми проведемо збір коштів у благодійний фонд Кузьми Скрябіна (яким займається дружина Андрія, Світлана). Всі зібрані кошти підуть на допомогу тяжко хворим дітям.

Отже, чекаємо вас на святі друга всієї країни! І наголошуємо, що це не день пам’яті і скорботи, а 48 день народження Кузьми. Тож співаймо його піcні, веселімося і робимо цей світ кращим, бо нам в ньому жити!

Начало в 20:00

 

Арт-клуб Korova
Харьков, ул. Петровского, 37
Тел. (057) 714-16-11, 093-401-16-11, 066-900-16-11, 097-351-16-11

Переглядів: всього 237, з них 1 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.