Анонси / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиАнонсиElderblood / Mutanter / Necrom / Orbstruct @ Resto club «Museum», 9 октября 2021

Elderblood / Mutanter / Necrom / Orbstruct @ Resto club «Museum», 9 октября 2021

19 вересня 2021, Анонси , resto club & karaoke Museum

Elderblood / Mutanter / Necrom / Orbstruct @ Resto club «Museum», 9 октября 2021

Elderblood — харьковский supreme satanic black metal акт, создает гимны темноты с 2011.
В этом году группа представила на лейбле Drakkar Productions третий альбом «Acrhony», вобравший в себя самые уродливые страницы религиозного мракобесия, идеологий и сект разных времен. Приглашаем на первую прогулку пепелищем — в этом туре «Achrony» впервые прозвучит вживую.
 

Mutanter — одни из зачинателей украинской death metal сцены, играют с 1991 года. В 2018 группа выпустила мощный полноформатный альбом «The Limit» на немецком лейбле Kernkraftritter Records, а прямо сейчас готовит к релизу новый материал, увидит свет в этом году и несколько из которого можно будет услышать вживую на события.
 

Necrom — группа, был образован старожилами харьковской металлической сцены для того, чтобы отдать должную дань дэт-металлу первой половины девяностых. На счету группы одна демо-запись, а в ближайшем будущем — полноформатный альбом, работа над которым уже подходит к завершению.
 

Orbstruct — группа, исполняющая Death Metal в лучших традициях этого жанра, успешно комбинируя мощные гитарные рифы и скоростные бласт-биты с темами атеизма, агностицизма, самопознания и саморазвития.
22 сентября этого года на лейблах Paragon Records и Envenomed Music выходит второй полноформатный альбом группы под названием «Deimos Falling», который будет представлен в рамках грядущего тура. Не будет вашим душам покоя, пока они на сцене…
Приготовьтесь пройти тернистый путь самопознания сквозь человеческие сомнения вместе с Orbstruct!

Переглядів: всього 345, з них 3 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.