Анонси / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиАнонсиОдин в каное @ Механика. Иная Земля, 13 июля 2021

Один в каное @ Механика. Иная Земля, 13 июля 2021

26 червня 2021, Анонси , арт-завод Механика. Иная земля

Один в каное @ Механика. Иная Земля, 13 июля 2021

Один в каное. Дополнительный концерт.

Их искренность струится в лирике и минималистическом звучании. Они стали феноменом украинской сцены, пройдя путь от любительских записей на диктофон в полных залов без продюсеров и промо.

Акустическая группа «Один в каное» — это пастельная мечтательность, окрашенная фолком и глубинной лирикой, которые несутся к сердцу. «Небо», «Пообіцяй мені», «Човен» — эти песни давно полюбились слушателям от Львова до Харькова.

За годы существования музыканты не потеряли простоты и искренности, с которой выступали на первых концертах, несмотря на то, что их песни уже давно занимают первые строчки музыкальных хит-парадов и хором поют на концертах тысячи поклонников.

«Один в каное» были основаны в 2010 году во Львове. С тех пор музыканты успели побывать с сольными концертами в большинстве крупных украинских городов. Сейчас в состав коллектива входят вокалистка Ирина Швайдак, гитарист Устим Похмурский и барабанщик Игорь Дзиковский.
 

Музыканты выступали в Чехии, Франции, Англии, Беларуси, Польши, участвовали во многих фестивалях. За 10 лет музыканты выпустили только одну пластинку, в которую вошли 25 композиций, как результат пятилетних поисков вечных смыслов. В 2019 году «Один в каное» представил первый официальный клип на песню «У мене немає дому», который стал сверхпопулярным и набрал более 4 миллионов просмотров на YouTube.
 

Приходи и услышь вживую, как звучит современная украинская лирика!

 

Переглядів: всього 292, з них 1 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.