Анонси / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиАнонсиСкай @ Корова, 28 Сентября 2017

Скай @ Корова, 28 Сентября 2017

9 серпня 2017, Анонси , арт-клуб Korova

Скай @ Корова, 28 Сентября 2017

Головні рок-романтики країни відкриють новий концертний сезон у Харкові великим сольним концертом!

Скай можна справедливо назвати однією з найпопулярніших груп в українському шоу-бізнесі. Пісні Скай — це цілі історії про стосунки людей, про почуття й про все, що оточує нас у житті!

Першим музичним вибухом, що привернув до гурту увагу «широкого загалу», став трек «Тебе це може вбити» — справжній хіт, що одразу здобув ротації на 25 радіостанціях України. На цю ж пісню було відзнято кліп, який вже довгий час активно мандрує телепростором.

У вереснi минулого року вийшов п’ятий студійний альбом «Нове життя», а гурт офіційно змінив назву з «С. К. А. Й." на «Скай», видаливши зі старої назви крапки. «Ми починаємо все з чистого листа в прямому і переносному значенні… « — сказав про це лiдер групи Олег Собчук.

Також у минулому роцi Скай вiдсвяткував своє 15-річчя міжнародним ювілейним туром. Зокрема хлопцi відіграли концерти у Лондоні, Дубліні  та Парижі. Восени гурт у рамках туру відвідав 10 міст США та Канади з концертною програмою «Скай — Нове життя 15». Першими почути пісні з альбому «Нове життя» мали змогу в Торонто. Згодом були виступи в Чикаго та Вашингтоні, де артисти відіграли благодійний виступ.

Виручені кошти було віддано на допомогу бійцю АТО — Анатолію Горбенку.

Білети на концерт у Нью-Йорку були розкуплені повністю. Наступним благодійним заходом став виступ у Детройті, де гурт збирав гроші для допомоги Олександру Дарморосу, який втратив зір і ногу, захищаючи Україну.

Скай був одним з претендентів на те, щоб представляти Україну на пісенному конкурсі Євробачення, який пройшов в Києві в травні цого року.

28 вересня на вас чекає презентація нових пісень і всі кращі хіти групи!
Начало в 21:00
Внимание: Face & Dress Control!

 

Арт-клуб Корова
Харьков, ул. Ярослава Мудрого, 37

Переглядів: всього 203, з них 1 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.