Пропозиції / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиПропозиціїНазваны победители фотоконкурса «Счастливы вместе»

Названы победители фотоконкурса «Счастливы вместе»

15 лютого 2011, Пропозиції , спортивно-оздоровительный центр Marine Club

В конце января СПА-центр Marine Club объявил о начале фотоконкурса «Счастливы вместе» среди влюбленных пар Харькова. Все, что требовалось от участников – выложить совместное фото и проявить максимум находчивости и активности, чтобы получить приз – романтическую СПА-программу для двоих «Счастливы вместе» и фотосессию.

В конкурсе приняло участие 20 пар. Более тысячи просмотров, сотни людей в группах поддержки и невероятный ажиотаж среди конкурсантов. Абсолютно все пары-участники излучают романтику и любовь, красоту и счастье, поэтому наш СПА-центр Marine Club искренне желает всем, кто принял участие в фотоконкурсе, сохранить эти прекрасные качества. У нас не было любимчиков. Мы болели за всех, и поэтому победитель определился заслуженно.

Пара София и Дмитрий проявили наибольшую активность и в первом, и во втором этапе конкурса. Набрав в финале более 500 голосов, они стали обладателями эксклюзивной СПА-программы для двоих «Счастливы вместе» и фотосессии. Мы их искренне поздравляем и уже в ближайшие дни ждем в нашем центре!

 

 

Спортивно-оздоровительный центр Marine Club

Харьков, ул. Лермонтовская, 7
Телефон: (057) 704-13-73, (057) 714-25-25

Переглядів: всього 258, з них 4 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.