Загальні статті / Харків

Ви тут: 78.com.uaСтатті / АнонсиЗагальні статтіЛюдський фактор

Людський фактор

28 листопада 2018, Загальні статті , торгово-развлекательный центр Караван

Людський фактор

Для всієї команди ТРЦ «Караван» в Харкові – це був визначальний день і ми на межі людських і професійних ресурсів готувались майже півроку, щоб свято відбулось. Спираючись на попередній досвід організації масштабних заходів, ми залучили фахівців з правоохоронних органів та «Швидкої медичної допомоги»: загін управління національної поліції та дві команди медиків супроводжували захід протягом всього дня.

Десятки кіловатів звуку, професійне світло, укріплення скляних конструкцій, залучення фахівців з безпеки - все щоб подарувати місту масштабне зіркове свято.

Нажаль передбачити реакцію кожного з гостей неможливо, навіть посиленими діями служби безпеки, які ми забезпечили на всі три дні святкувань.

Подія за участі одного зі співробітників компанії, яка надає охоронні послуги бренду, що представлений в нашому ТРЦ, довела правдивість: навіть найменша деталь може зруйнувати зусилля цілої команди.

За результатами службового розслідування було встановлено, що співробітник охоронної агенції з невідомих причин застосував газову зброю у напрямку відвідувачів, які знаходились поблизу магазину бренду. Адміністрацією ТРЦ миттєво були вжиті заходи щодо посилення роботи вентиляційної системи. Слід відзначити миттєву реакцію поліції та медиків: всім, хто звернувся зі скаргами була надана допомога на місці події. За даними поліції та служби порятунку  - дві жінки звернулись про допомогу.

Нам дуже прикро, що одна невиважена дія стала інформаційним приводом. Ми вкрай принципово ставимось до гарантій комфорту і безпеки відвідувачів і працівників нашого ТРЦ. За результатами службового розслідування нами заплановано навчання співробітників компаній – орендарів з метою унеможливлення подібних подій.

З повагою, Директор ТРЦ «Караван» Харків

8B6A21498B6A19458B6A19838B6A16728B6A17418B6A1808 

 

ТРЦ «Караван» Харків

Переглядів: всього 275, з них 1 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.